Vincze Andrada, triplă medaliată la Naţionale

Final de an foarte bun pentru tenismena zălăuană Vincze Andrada, sportivă ce a câştigat trei medalii la Campionatul Naţional de tenis de masă, rezervat tineretului şi desfăşurat la Bistriţa.
Tenismena legitimată la CSM Zalău a obţinut două medalii de argint, în proba de simplu şi la dublu-feminin şi una de bronz, la dublu feminin.
După trei victorii categorice în proba de simplu, Vincze Andrada s-a oprit în finală, fiind învinsă cu 0 – 4 de Szocs Bernadette, de la CSM Bistriţa.
La dublu feminin, Vincze a avut-o ca parteneră pe Roxana Istrate, de la CSM Buzău, cele două evoluând direct în semifinale, unde a învins în trei seturi cuplul de la CSS Slatina, Diana Lupu şi Adina Diaconu.
Vincze Andrada a făcut cuplu cu Alin Ciupe la dublu mixt, tot un sportiv de la CSM Zalău, cei doi câştigând două meciuri până să intre în posesia medaliei de bronz.
Alin Ciupe a mai obţinut o medalie de bronz, în proba de dublu masculin, unde l-a avut ca partener pe Suilard Kanabe, de la Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Tg. Secuiesc”.

Leave a Comment